Túl sötétre festett haj színét hogyan enyhítsem?
Könyörgöm segítsetek.Eredetileg szőkésbarna a hajam de pár éve festem.Elég ritkán,évente kb 2x-3x szoktam szép csokolábarna színűre,ami egy idő után mindig ilyen vörös szerűre szokott kopni és olyankor szoktam festeni.
Nem volt a boltban az a színű hajfesték amit használni szoktam,ezért középbarna árnyalatnevű zöld dobozos palette hajfestéket vettem.Mivel elég hosszú a hajam ezért két dobozzal lett felkenve hogy elég legyen(Nem tudom hogy ez mennyit számít a szín sötétségén) Tegnap 18:00 körül festettem be és undorító lett.Teljesen fekete a színe,plusz amiért kicsit rosszul lett felkenve csíkokba látszik a régi vöröses (inkább narancs) szín. Azt hittem hogy a szőke és a barna közötti középbarna lesz,de ez teljesen fekete.Megmostam tegnap 22:00 körül és ma reggel is.Láttam a vízben,hogy lejött egy kevés de egyáltalán nem látszik,ugyanolyan sötét. Járt már így valaki? Hogy tudnám elérni hogy minél hamarabb kivilágosodjon? Nem szeretném roncsolni,de nagyon igénytelen lett,plusz a fehér bőröm miatt undorítóan áll ez a sötétség.Segítsetek kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!