Fodrászok! Titeket zavar ha a kuncsaft rátok bízza milyen hajat szeretne?
Figyelt kérdés
Sosincs ötletem,ezért mindig azt mondom hogy valami rövidet amit lehet oldalra fésülni és ne kelljen lakkozni.Ez zavar titeket?2017. dec. 27. 00:09
1/3 anonim válasza:
Miért zavarná őket? Ha elmondod, hogy mit szeretnél, akkor is azt csinálja, amit ő akar (csutkára levágja a hajad, és elcseszi).
2/3 anonim válasza:
Nem zavar, sőt érzem, hogy megbízik bennem.
3/3 Metionin válasza:
Nem vagyok fodrász de anno labor gyakorlat miatt a derékig érő hajamat levágattam áll alá érőre és úgy is tartottam amíg nem kellett már gyakra járni. Ez 3 év rövid hajat jelentett és mivel gyakrabban kellett fodrászhoz járnom vele mint a hosszúval, mindig a fodrászra bíztam. Ő teljesen belelkesült rajta, új színezőket próbált ki rajtam, hol itt hol ott nyírta fel, befestette színesre a felnyírásokat, egyszer versenyt is nyert egy színes aszimmetrikus izével amit a fejemre alkotott. Sokszor mondta is hogy a mi lakhelyünkön az a szar, hogy senki nem mer modernebb frizurát vágatni, az idősebbeknek és a fiataloknak is megvan a maguk egyenfrizurája és ez egy idő után a fodrászoknak is unalmas és örülnek ha valaki bevállalós és engedi valami újat csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!