Borotváljam odalent? Nem volt még barátom, nem is csókolóztam, érintetlen vagyok úgymond. Még nőgyógyásznál se voltam. 17/L
Figyelt kérdés
2017. dec. 26. 09:31
11/15 anonim válasza:
Próbáld ki és nézd meg hogy tetszik e, vagy hogy milyen érzés. Ez nem visszafordíthatatlan. pár hét és ugyanolyan lesz mint volt :)
12/15 anonim válasza:
Én szerintem sokkal kényelmesebb :) 36N
13/15 Dew-i válasza:
Most ahogy neked tetszik. Később vedd figyelembe a párod is. SZÖR nélkül kényelmesnek talalhatod. Szép igyis ugyis😊ha tiszta.
14/15 anonim válasza:
ahogy neked a legkényelmesebb. én csak rövidre nyírom haj/szakállvágóval. kopaszon meztelennek és gyerekesnek érzem magam.
ami a nőgyógyászt illeti: én 25 évesen voltam először, mikor fogamzásgátlót írattam fel. azelőtt semmi problémám nem volt (meg időm se nagyon, egyetem miatt). nyilván a legjobb az lenne ha pár évente elmenne az ember a biztonság kedvéért, úgyhogy ha van rá lehetőséged, menj el.
15/15 anonim válasza:
Nem véletlenül van az ott. Biológiai, egészségügyi szp-ból jobb, ha hagyod. Persze, ez is igényel gondozást, fazonigazítást stb. Nyugi, a nőgyogyó látott már ilyent is, olyant is, bárhogy döntesz nem fogsz tudni újat mutatni neki. Viszont, ha borotválni, gyantázni kezded, az elején szúr, viszket, valszeg be is gyullad néha - szóval plusz kín. (De nem árt, ha tudod, h a borostás punci a legrosszabb, még a pasinak is :-P) Majd a leendő párod megmondja, hogy mit szeret, és akkor ráérsz dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!