Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Azt olvastam, hogy a rendszere...

Azt olvastam, hogy a rendszeres nemi élettől is szebb lesz az arcbőr. Na most ez akkor is megvalósul ha nekem nem lesz orgazmusom? Vagy ez akkor igaz, ha orgazmust is atelek egyuttletekkor?

Figyelt kérdés
2017. dec. 25. 22:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Én meg olvastam, hogy látták megint a jetit....
2017. dec. 25. 23:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Oxitocin, meg még egy halom más jótékony anyag a szex közbeni ölelésekbőlés csókokból adódóan is keletkezik, viszont igazán kimagaslóan orgazmuskor ugrik meg ezeknek a szintje, szóval orgazmus hiányában mérsékelt ez a hatás.

Ha viszont szex közben nem sikerül orgazmust elérned, magadnak könnyedén elérheted, a hatás végül is majdnem ugyanaz.

2017. dec. 26. 03:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért az durva hogy a szebb bőrért szexelnél, ugyanis pont nem erről szól.

Egyébként meg szerintem elég gyakran kéne csinálni ahhoz hogy valóban kifejtse ezt a hatást még ha igaz is.

Általában idővel ahogy változnak a hormonok tinikor után jelentősen csökkennek, eltűnnek.

Nekem tini koromban elég sok volt, huszonéves koromra csak menstruáció körül jön ki néha egy-egy.

2017. dec. 26. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!