Csajok, a srácok hol lehetnek szőrösek?
Át arcán és hónalján szedi le gyakran a párom. Délen 3 hetente kb, engem nem zavar. Én mindenhol leszedem.
23L
Attól függ.
Ahol számomra fontos,hogy szőrtelen legyen az a nemi szerv, a szeméremdombján maradthat, csak vágja rövidre.
De ennek igazából praktikussági okai vannak.Én szeretem a heréket,fenekét stb is nyalni orálnál, esetleg prosztatamasszázst adni, és ezeknél a dolgoknál elég zavaró lenne, ha szőrös lenne az a terület.
De ha nálatok erre nincs igény vagy ti ilyesmire nem vagytok vevőek, akkor nyilván elég mindenhol rövidre vágni.
A hónajjadat meg azért érdemes szőrteleníteni,mert a szőrszálak vezetik a szagot, tehát kevésbé leszel büdös és könnyebben is tudod magad dezodorálni.
Ami viszont minden nőnek kiábrándító az a szőrös hát.
Még fiatal vagy, nem hiszem,hogy neekd olyan, de ha mégis, akkor azt viszont érdemes gyantáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!