Ajánlanátok valami krémet zsíros bőrre?
Figyelt kérdés
Eddig csak egy kicsit volt zsíros a bőröm, de az utóbbi időben brutálisan zsíros lett, már lassan hányok, ha ránézek. Nem tudom, mitől lehet, az étrendem, életmódom nem változott. Eddig reggel és este használtam tonikot (próbáltam olcsóbbat és drágábbat is), de használat után csak kb. egy fél óráig matt a bőröm. Vettem krémet, ami elvileg mattít, de mióta használom, sokkal zsírosabb a bőröm. Sminkelni sem tudok, hiába használok zsíros bőrre való termékeket, 1-2 óra után fénylik az egész fejem. Ha valakinek volt vagy van ilyen problémája, tudna nekem ajánlani valami krémet, tonikot vagy bármit, ami neki bevált? Csak annyi a kikötésem, hogy ne horribilis ára legyen, diák vagyok :D2017. dec. 23. 18:45
1/1 anonim válasza:
Nekem nem konkrétan zsíros a bőröm, a pattanásaim és a rozaceám miatt mentem egy bőrgyógyászhoz, aki írt fel nekem krémeket, és ezek váltak be a legjobban, szóval első körben szerintem tegyél egy látogatást,ő megmondja mit kerülj, és krémeket ír fel(patikában beszerezhetőeket, ráadásul olcsóak is nekem például). Márka amiről csak jót hallottam az a Bioderma, igaz drága, de úgy gondolom, hogy az arcbőrt megfelelően kell ápolni. Itt az oldal, ezek a termékek vannak kifejezetten a zsíros bőrre: [link] Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!