Ha ennyire nagy dohányos, hogy már a keze is ilyen tőle, akkor tök felesleges titkolni hisz nyilván egész álló nap cigizik. Ezt bárki észreveszi, főleg aki nem dohányzik. Simán érződik a ruhán, szájszaga van.. felesleges foglalkozni az ujjával. Ez kb olyan mintha tk-ra törnél egy autót, de tennél rá egy vadiúj antennát, hátha úgy nem látszik... Értelmetlen.
2017. dec. 21. 10:26
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, első, megpróbáljuk.
Második válaszoló, nem ezt kérdeztem!
Amiket te összefecsegsz, azt apám megoldja, nem a te gondod.
Ha a kérdésre nem tudsz választ adni, felesleges okoskodnod.
2017. dec. 21. 10:31
4/10 anonim válasza:
Ez most komoly, felnott ferfiember titkolozik a szulok elott hogy cigizik? Hany eves, 18?
2017. dec. 21. 10:32
5/10 anonim válasza:
Anyam is titkolja mamam elott, pedig lassan 50 eves. Tudod, akit ugy neveltek, hogy retteg a szuleitol, az sokszor felnott korban is megmarad.
2017. dec. 21. 12:02
6/10 anonim válasza:
Második válaszoló, nem ezt kérdeztem!
Amiket te összefecsegsz, azt apám megoldja, nem a te gondod.
Ha a kérdésre nem tudsz választ adni, felesleges okoskodnod.
Akkor bzdmeg írd le, miket szabad írni és miket nem, paraszt.
2017. dec. 21. 12:47
7/10 anonim válasza:
Mekkora bunkó gyökér vagy kérdező. :D
2017. dec. 21. 14:26
8/10 anonim válasza:
... dupla regisztracioval, hogy legyen mivel lepontozni a nem megfelelo valaszokat...
2017. dec. 21. 18:45
9/10 anonim válasza:
Ez regebben engem is zavart, de barmennyi mosassal es dorzsolessel nem jott le. Leszokas utan napokkal es hetekkel fakult majd olyan 3 het utan lett olyan szinu, mint a tobbi ujjam. Amennyiben ez a kerdes egy kicsit is komoly, hasonlo helyzetben (bar szemely szerint sosem ertettem a cigizes szulok eloli titkolasat) en egy nagyobb sebtapaszt loknek az ujjamra, pityokahamozas kozben elcsuszott a kes es csokolom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!