A vörös melyik árnyalatát választanátok ennyi idősen, ilyen szem/bőrszín mellé?
Figyelt kérdés
31 éves vagyok. A bőröm hófehér a szemem kékes szürke.Most sötétbarna vagyok, előtte fekete voltam. Azt vettem észre így 30 felett már nagyon sápasztanak és öregítenek a sötét színek. Tiniként voltam vörös. Tetszik a rezes és a bordós árnyalat. Szerintetek melyik árnyalat passzolna hozzám a leírt paraméterekkel. Esetleg világosbarna......ötlet?? Köszi :)2017. dec. 18. 14:39
1/7 anonim válasza:
vörösesszőke
-----------------------------
Imé megjön a nyár e perzselő vad három hónap
S mint a tavasz halott immár az ifjuságom
Az izzó Értelem évadja ez ó lángoló Nap
S én vágyom
Lesem a formát édes és előkelő
Az értelem csábítgat véle hogy kövessem
Mint mágnes a vasat magához vonz ma engem
Jön és a haja lebben
Csodás vörösesszőke nő
Haja arany mi lenne más
Szép hosszantartó villanás
Vagy láng mely lobot vet keményen
A rózsán hogyha hervad éppen
2/7 anonim válasza:
Csak természetes árnyalatot választanék, tehát bordót semmiképpen sem.
3/7 A kérdező kommentje:
Gyönyörű vers és az ötlet is jó! ;) Köszönöm!
2017. dec. 18. 16:35
4/7 A kérdező kommentje:
Természetes árnyalatot nehéz választani, talán csak a rezes mert olyan valóban létezik!
2017. dec. 18. 16:36
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépek, de nem tudnám magam elképzelni így. :)
2017. dec. 18. 20:09
7/7 anonim válasza:
Az eredeti színe a hajadnak nem jó? Micsoda "gondjai" vannak némelyik embernek! Hihetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!