Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lila haj karbantartása?

Lila haj karbantartása?

Figyelt kérdés
Lila/padlizsán színű hajúakhoz lenne pár kérdésem. Sötétlila hajam van pár hónapja. Középbarnára lett festve a lila, ezért elég sötét, leginkább fényben látszik. Ez nem zavar, mert nem akarok olyan extrém lilát, inkább természetesebbet. A gondom az, hogy 2 hét alatt kikopik a lila, viszont nem akarom gyakrabban festeni, mint havonta. A színe ilyen kopottas barnás lesz, amivel nem szívesen mászkálok 2 hétig. Gondoltam, hogy átváltok színezőre, ki is próbáltam, de szinte fekete lett a hajam. Kipróbálnám a hajszín eltávolítót, és rá a lila színezőt. Gondolom így is kikopna 2 hét alatt, de a színező talán kevésbé káros, és használhatnám 2 hetente is. Nektek milyen hamar kopik ki, milyen gyakran festitek, megéri? Van valami módszer arra, hogy tartósabb legyen a szín? Milyen fajta festéket/színezőt használtok? Köszi! :-)
2017. dec. 18. 12:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezek a színek mindig hamar kopnak, sokat nem lehet tenni ellene. Ami segített nekem, hogy hajszínvédő sampon, balzsamot használtam, fodrászkellékes fajtát. Meg a balzsamba vagy hajpakolásomba mindig kevertem Directions vagy Manic Panic színezőt.
2017. dec. 20. 09:52
 2/2 anonim válasza:
Henna festék, most épp itt van előttem egy Henna Color a Venita-tól ezek a színezők, festékek jót is tesznek a hajnak a szerkezetét nem szakítják fel hanem feltöltik a haj szálait szemben a kémiai festékekkel. Padlizsán színű árnyalatot javaslom, ha lilás a hajad.
2018. szept. 14. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!