Fiú létemre göndör a hajam! Mit tegyek ellene?
A helyzet az, hogy ahogy növesztem a hajam, egyre göndörebb, és ez eléggé zavar, mert nem valami fiús vonás... csajok, mit tudtok javasolni ellene a vasaláson kívül?
(képet kérésre linkelhetek)
16F
Szerintem használhatnál hajvasalót, ezt nem kell senkinek se tudnia. ;) De ha ennyire nem szeretnél, akkor maradt a végleges hajkiegyenesítés, aminek csípősebb az ára és a hajkiegyeneítő sampon. Az utóbbit én még nem próbáltam, de biztos, hogy hatásos valamennyire. Egy próbát megér mindenképpen. Amúgy szerintem is nagyon szexi, ha egy fiú haja göndör. Például begöndöríthetnéd ilyenje: [link] Sok lánynak bejön ám. ;)
15/L
Göndör jajj...:)(L)
Az én barátomnak is göndör, pedig ráadásul ő már jóval idősebb nálad és én imádom. Szerintem az nem néz ki jól, ha annak ellenére, hogy göndörödik ki akarod fésülni, mert akkor lelapul és az nem jó. Szerintem úgy a legjobb, ha össze van kócolva és nem lapul le, mint pl az énekes, akit linkelt valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!