Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiú létemre göndör a hajam!...

Fiú létemre göndör a hajam! Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy ahogy növesztem a hajam, egyre göndörebb, és ez eléggé zavar, mert nem valami fiús vonás... csajok, mit tudtok javasolni ellene a vasaláson kívül?

(képet kérésre linkelhetek)

16F

2010. jún. 2. 17:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem használhatnál hajvasalót, ezt nem kell senkinek se tudnia. ;) De ha ennyire nem szeretnél, akkor maradt a végleges hajkiegyenesítés, aminek csípősebb az ára és a hajkiegyeneítő sampon. Az utóbbit én még nem próbáltam, de biztos, hogy hatásos valamennyire. Egy próbát megér mindenképpen. Amúgy szerintem is nagyon szexi, ha egy fiú haja göndör. Például begöndöríthetnéd ilyenje: [link] Sok lánynak bejön ám. ;)

15/L

2010. jún. 2. 20:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Göndör jajj...:)(L)

Az én barátomnak is göndör, pedig ráadásul ő már jóval idősebb nálad és én imádom. Szerintem az nem néz ki jól, ha annak ellenére, hogy göndörödik ki akarod fésülni, mert akkor lelapul és az nem jó. Szerintem úgy a legjobb, ha össze van kócolva és nem lapul le, mint pl az énekes, akit linkelt valaki.

2010. jún. 3. 13:31
 13/15 A kérdező kommentje:
jó de a vörös hajú meg tiszta olyan volt mint a Zentai Mark a karrierje elején, őt pedig mocskosul utálom, mert tiszta b*zis
2010. jún. 3. 16:37
 14/15 anonim ***** válasza:
második vagyok ugyanennyire volt göndör a hajam,hidd el nem a hajtól fog függeni a barátnő:)
2010. jún. 3. 19:30
 15/15 anonim ***** válasza:
utcsó vagyok és am bármit megtennék az olyan göndör hajért ami Jim Morrisonnak van, szar,hogy nem is göndör nem is egyenes ezért kell valamit kezdenem vele ....
2010. jún. 3. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!