Milyen haj és szakáll vágó gépet érdemes venni?
Sziasztok!
A helyzet a következő:
Egy Remington HC5350 gépet használok már vagy jó 5 éve és bár rendeltetés szerűen működik, van egy két bosszantó hibája ami miatt leváltanám.
1,A műanyag fejek
Sajnos nem egyszer kellet új fejeket vennem hozzá, mert egy nem is olyan nagy eséstől szanaszét repülnek róla a fogak. Plusz mivel nagyon hajlékony a műanyag fej így ha nagyon a fejemhez nyomom akkor hajlamos "belevágni" a megadott méreten túl is, így marha szép csíkokat tud a hajamba rajzolni. Ritka, de előfordul.
2, A hossz
A hajamat 6mm-re szoktam vágni, viszont a szakállamat mindig vissza kell nyírnom, ha ezzel akarom kiegyenlíteni. A leghosszabb beállítás ezen 42mm és az én szakállam jóval hosszabb lehetne ennél.
Szóval egy olyan masina kellene nekem, aminek tartósabb, keményebb anyagból lennének a fejei, illetve a szakállamat jóval hosszabban tudnám igazítani (kb 60mm).
A keret nem számít, de maradjunk reálisak.
Minden választ előre is köszönök!
Háh, ez a 3d nyomtatós ötlet nem is rossz! :)
Körbekérdezek a haverok közt, hátha tud valakit, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!