Hány nap alatt zsirosodik le a hajatok? Vmi jó sampon van rá? Gliss kur, elsve, fructis. Stb?
Én mióta kitaláltam,hogy 3 naponta mosok egy idő után egyre jobban zsírosodik.Én azt ajánlanám,hogy senki ne álljon rá a 3 naponta való hajmosásra,mert akkor úgy fog járni,mint én.Előtte egyáltalán nem zsírosodott a hajam,mikor egy héten 2szer mostam hajat.Mostmár én visszaállok erre a dologra.Remélem sikerülni fog.
15/L
előző neked dejó lehet :\ nekem kb 3. nap már látszik 8de akkor kevésbé) hogy kezd már nem-tiszta lenni, aztán 4. napon már olyan közép-zsíros (xD) 5. napon meg megmosom.
egyszer nemmostam meg 2 hétuig mert úgy votl belőve a hajam.
amikor kifésültem fuuuj...kenyérre lehetett kenni :\
14/L
Első vagyok, bocsi elfelejtettem visszanézni.
Szóval kb fél liter, max 1liter vízbe rakok 4-5evőkanál citromlevet, és azzal öblítem a hajam, v pedig hajmosás után a placentás balzsamba rengeteg citromlevet rakok, hogy majdnem folyós legyen a balzsam, aztán pedig 10percig, ha nem tovább rajta hagyom :)
Remélem segítettem.
(szerintem bármilyen hajjal meglehet ezt csinálni, csak ne sűrűn)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!