Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hány nap alatt zsirosodik le...

Hány nap alatt zsirosodik le a hajatok? Vmi jó sampon van rá? Gliss kur, elsve, fructis. Stb?

Figyelt kérdés
nekem 3naponta muszáj hajat mosnom mert addigra már nagyon ramatyul néz ki van még vki akinek hasonlo a helyzete?
2010. jún. 2. 16:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nekem a Médea sampon (a kénes) nagyon bevált. A T-gel is jó, csak az drága. De ez meg 400-500ft a Dmben.
2010. jún. 2. 19:13
 12/22 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! tgelt még nagyon régen használtam de korpás lettem töle=(
2010. jún. 3. 16:34
 13/22 anonim ***** válasza:

Én mióta kitaláltam,hogy 3 naponta mosok egy idő után egyre jobban zsírosodik.Én azt ajánlanám,hogy senki ne álljon rá a 3 naponta való hajmosásra,mert akkor úgy fog járni,mint én.Előtte egyáltalán nem zsírosodott a hajam,mikor egy héten 2szer mostam hajat.Mostmár én visszaállok erre a dologra.Remélem sikerülni fog.

15/L

2010. jún. 4. 14:12
 14/22 anonim válasza:
régebben 4 naponta mostam meg, de attól még jobban zsírosodott és kitaláltam h hetente mosom majd meg, de nem így csinálom. A mostani módszerem az, h a 6. nap lemosom, am már az 5. napon kezd zsíros lenni.
2010. jún. 4. 14:24
 15/22 anonim ***** válasza:
én minden hétvégén vasárnap mosok hajat vagyis minden 7.nap.nem tudom hogy lehet de még aznap sem zsírosodik be igazán a hajam,nem mondhatni zsírosnak.úgyhogy nekem ezzel a dologgal nincs sok bajom:D
2010. jún. 4. 14:28
 16/22 anonim ***** válasza:
Nekem 8 naponta elég mosni(addigra lesz zsíros), de a 2 hetet is kibírja, bár akkor már "kritikusabb"!:) 15/L
2010. jún. 4. 14:30
 17/22 anonim ***** válasza:

előző neked dejó lehet :\ nekem kb 3. nap már látszik 8de akkor kevésbé) hogy kezd már nem-tiszta lenni, aztán 4. napon már olyan közép-zsíros (xD) 5. napon meg megmosom.

egyszer nemmostam meg 2 hétuig mert úgy votl belőve a hajam.

amikor kifésültem fuuuj...kenyérre lehetett kenni :\

14/L

2010. jún. 4. 14:48
 18/22 anonim ***** válasza:

Első vagyok, bocsi elfelejtettem visszanézni.

Szóval kb fél liter, max 1liter vízbe rakok 4-5evőkanál citromlevet, és azzal öblítem a hajam, v pedig hajmosás után a placentás balzsamba rengeteg citromlevet rakok, hogy majdnem folyós legyen a balzsam, aztán pedig 10percig, ha nem tovább rajta hagyom :)

Remélem segítettem.

(szerintem bármilyen hajjal meglehet ezt csinálni, csak ne sűrűn)

2010. jún. 4. 14:59
 19/22 A kérdező kommentje:
köszi a sok választ!köszi elsö válaszolo! akkor gondolom a placentás balzsamot a hajtövedre rakod=) kallos placentát használsz v másmilyet?
2010. jún. 4. 16:23
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem meg naponta- két naponta kell hajat mosni..szwal te még ne is szólj semmit:/ :(
2010. jún. 4. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!