Hogyan tudnám eltüntetni a szemem alatti táskákat, karikákat?
Én szinte minden este azt csinálom h bekenem hidratáló krémmel az arcomat, aztán 20-30 perc múlva jó vizes kézzel átdörzsölöm, és ezt az átvizezést ismételgetem 20-30 percenként. Amikor fogy a krém az arcomról akkor pótolom.
Ezt minden este több órán keresztül csinálom. Közben tudok tanulni, filmeket/sorozatot nézni.
Fiatalabbnak is látszok a koromnál részben emiatt.
33F
amúgy régen én is próbáltam hyaluronsavas meg egyéb drága krémeket, de nem érik meg az árukat.
Mostanában ezt használom
ez elég megfizethető.
Megint megkapta valaki az ez genetika,fogadd el,nem változtathatsz rajta semmit,bullshitet.
Kedves kérdező,legyél nagyon boldog,mert a genetikai kutatásokra sok pénzt és figyelmet fordítanak.
Nemsokára már nem lesz mit a genetikára fogni.
Ugyanis a DNS-ünket úgy variálhatjuk majd,ahogy szeretjük.:)
És nyugodjon bele mindenki,ez nem 100 év múlva lesz a mindennapjaink része.
Bocs,hogy a te posztod alatt kérdezek,DE...
Genetika fanatikusok....A családomban soha,senkinek nem volt sza... szeme,nekem már egész kicsi korom óta szemüveg kell.
JA,és az hogy lehet,hogy a családomban soha senkinek nem volt még pikkelysömöre,nekem meg kialakult,HE?
A genetika csak az alapokat fekteti le.PL.vékonyszálú a hajam,de érdekes módon,mióta nagyon-nagyon odafigyelek rá,mindenféle olajokkal ápolom,e-vitaminnal,azóta vagy 3-szorosára megvastagodott.Genetika.Pfff...
A tanácsom:
-próbálj meg kevesebb sót bevinni a szervezetedbe...
-ne dohányozz
-ne igyál sok alkoholt
-rakj egy-egy szelet kígyóuborkát a szemedre és hagyd rajta mondjuk 20 percig,addig meg hallgass zenét,vagy mit.
-vagy használt teafilter is jó.főzöl egy kis teát,és a visszamaradt filtert meg beteszed a hűtőbe egy órára amíg lehűl.
-használj valami jó minőségű hidratálókrémet a szemed környékére nappalra és éjszakára
Olajakat nem merek javasolni mert én csak 3-at használok(extra szűz kókusz,argán olaj és kakaóvaj),de én azt csak hidratálás miatta használom.
Ha jól meggondolom,akkor az extra szűz kókusz olaj az kiváló hidratáló,avval nem árthatsz.
-használj korrektort,amíg nem múlik el,hogy elfedd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!