Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megereszkedett arcbőrre...

Megereszkedett arcbőrre arckezelés, ti a helyemben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagy dilemmában vagyok, légyszi segítsetek nekem a véleményeitekkel.

24 éves vagyok, de meg van ereszkedve az arcbőröm. A szemhéjaim kissé rálógnak a szememre, a nevetőráncaimnál is és az állívem elvesztette a kontúrosságát, V alakját és ahogy "lóg" az arcom, úgy a szájzugaimnál is látszik, érzem, hogy lefele húzza a szájszéleimet. (Bocsi, jobban nem tudtam megfogalmazni). Magyarán azt az összképet keltem, mintha mindig vaami bajom lenne, szomorú és mérges lennék. A legrosszabb az egészben, hogy többször volt már, hogy megkérdezték mi bajom van, mert olyan mérgesnek tűnök. :/ Pedig az az "átlagos" arcom volt. Egy régebbi ismerősömmel összefutottam kb. 1 hónapja és ugye az a hirtelen, őszinte reakció "Úristen meg sem ismertelek". És érezhető volt a hangján, látszott rajta hogy nem pozitívan gondolta...Hiába próbálta menteni a helyzetet, miután észrevette magát... :/ :(

Na most egy kis pénzhez jutottam, de mivel nem vagyok tehetős, így természetesen lenne hova rakni. Viszont nagyon-nagyon zavar hogy így néz ki az arcom. Kb. 1 hónapja szemezek az ú.n. Cog szálas kzeléssel. Nagyon szuper eredmények születtek, viszont meg van az ára. 150.000Ft.

Szerintetek mit csináljak? Belevágjak? Vagy sem? Költsem inkább hasznosabb dologra, de mellette minden egyes nap önbizalomhiány miatt, a kinézetem miatt érezzem rosszul magam? Nem tudom eldönteni. Eddig biztos voltam benne, de ahogy számolgattam, elég drága, legalábbis az én pénztárcámnak. Nézegettem más, olcsóbb kezelést is, de ott egyáltalán nem annyira garantált a végeredmény, mint ennél a Cog szálasnál, így ha kiadok, olyanra adjak ami tényleg "használ".

A fiatal koromból kiindulva, ha feltuningolnám magam kollagénnel, hyaluronsavval és Q10zel, szerintetek lehetne olyan szép feszes az arcom, mint mondjuk ez a szálas kezelés után? Csak hát ugye annál meg hónapok kérdése a változás, az előbbinél meg azonnali.

Megköszönnék egy véleményt.

2017. dec. 12. 11:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!