Mitől lehet az hogy ez a Veet szőrtelenítő krém egyszerűen semmit nem használ? Betartom amit ír h rá fújni rajta hagyni 6 percig és lemosni de egyszerűen semmit nem szed le.
kipróbáltam a kezemen is és ott sem szedett le semmit.
valamit rosszul csináltam?
Szia!
Én Veet szőrtelenítő Spray-t használok.
Szerintem ez azért lehetne hatékonyabb a krémnél, mert a krémet nemtudod úgy kenni, hogy jól fedje meg minden.. a spray viszont befedi úgy, ha jól fújod.. Aztán adnak hozzá egy hullám alakú műanyagvalamit, aminek a gumis oldalával szépen le kell húzni. énmég kapargatom egy ideig, mert ez sem az igazi. Úgyértem leszedi szépen, de a többi ottmarad szép hosszúnak, ráadásul a bőrt is irritálja, ha sokszor csinálod:S
Ajánlom a gyantát, mondjuk amit otthon is lehet használni, bedobod a mikróba pár percre, nekem nem fáj, és a legjobb szerintem, de megcsináltathatod kozmetikussal is, vagy szoktak olyat, hogy ha kevés és rövíd a szőr, hogy kiszőkíttetik, ésakkor ritkábban kell szedni...
Remélem tudtam segíteni:) 14/L
Fiu vagyok 21 eves
Kerdesem hogy arcon lehet hazsnalni?
azert szeretnem mert a borotvatol kipatogok ,szorbenovesem lessz.
Mar hasznaltam borotva eloti loreal gel,szortuszo gyuladast csokkentot kremet -dmben kaphato feher dobzka,balzsamot nivea,avon teafas aloeveras,....de van egy ido amikor kipatogok nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!