Mit tegyek ha kb 2 naponta mosok hajat?
Amior kicsi voltam kb 10-12 éves kb 2 hetente mostam hajat annyira jól bírta. Aztán kb 1 éve elkezdtem vasalni akkor olyan 4 napig bírta, de mostmár nem vasalom és így meg 2 naponta mosok hajat.
Úgy szoktam hogy megomsom a hajan 1x, aztán teszek rá hajpakolást ( a fodrászom azt mondta, hogy bőven tehet de csak a végére), azt rajta hagyom 30 percig, aztán felteszek egy 5 perces pakolást... de már az is az eszembe jutott, hogy lehet hogy azért zsírosodik mert mert amikor rajta van a pakolás akkor a hajam vége a fejem tetején van a zacskó alatt, és így ugye hozzáér a fejbőrömhöz... ha leszedtem a pakolásokat utána kicsit megszárítom, és a végére teszek argán olajat. Hetente 1x használok pakolásokat. De így is olyan a hajam vége, mintha még mindig vasalnám .
Valamit rosszul csinálok? Ha igen akkor mit?
Egyszerűen csak mosd meg és vágasd rendszeresen.Nem kell ennyiféle sz@rt rákenni.
1.semmit sem érnek,2.egy merő méreg az összes,arra kellene törekedni,hogy minél ritkábban használd őket,3.még drága is ez a sok mocsok.
Én semmiféle hajpakolást nem használok (amúgy semmit nem érnek, felesleges használnod), mégis 2 naponta mosom a hajam, mert bár a vége tök száraz, a töve nagyon hamar zsírosodik és ez mindig így volt, ilyen típusú a hajam.
Én megmosom, aztán hajkifésülő spray-t fújok a végére, úgy szépen ki tudom fésülni és természetesen bizonyos időközönként levágatok a hajam végéből. Szép hosszú, derékig érő hajam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!