Szakállnövesztésben kérnék tanácsot?
Az a helyzet, hogy szeretnék szakállat növeszteni, mert már többen is mondták hogy jól állna. A bajszom és a szám alatti szőr egész jól nő, erősödik, viszont a szakállam nem nagyon akar. Gének alapján kellene nőnie, családban mindenki korán kezdett szőrösödni. 2 éve borotválkozok, kortársaim mind tudnának már szakállat növesteni, nekem viszont úgy néz ki esélytelen, mert pihés szőr nő vissza. Jelenleg 2 naponta borotválkozok, volt hogy megnövesztettem 1 hónapig hogy lássam a hatást, de úgy sem látszott igazán, pihe szőrnek nőtt végig. Nem tudom, van rá valami mód hogy megerősödjön jobban? Esetleg étrend használata?
17f
Az szerintem a kor elorehaladtaval fog rendesen elobujni.
A parom 22 eves, es kb egy eve kezdett el ugy igazabol, ferfiasan szakallasodni. Addig neki is gyenge volt, foltos es rikta.
A megoldas az lett, hogy elkezdett barber shopba jarni, formara vagtak a szakallat, es a tetejebol geppel nyirtak annyit, hogy meg maradjon a szor szakallnak, nem pedig borostanak. Tehat nagyobbnak.
Egy honapban egyszer jart, addig hozza tudtak noni a tobbihez az olyan gyenge szalak, amit amugy leborotvalt volna, es geppelesnek koszonhetoen nem dzsumbujosodott el. Neha be is festettek szakall festekkel, hogy ne legyen foltos.
Persze a megoldast nem ez jelentette, csak segitett atveszelni azt az idoszakot, mig rendes, eros szakalla nem lesz. Mara mar nem festeti.
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Hallottam valami 4 hétig nem borotválkozásról, az miért szokták az emberek, miben segít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!