Mennyibe kerül kb mellig érő sötétbarna haj kiszőkítése szokere?
Nekem az ugyanilyen hosszú hajam teljes festése (nem szőkítés) 7 ezer Ft.
Mennyiért vállalná a tied?
1es vagyok
Hű a jó mindenit! Új fejet is ad hozzá vagy mi? :D Hát az rengeteg! Pedig én se valami biciklitárolóból kialakított üzletbe járok, de hát ennyi azért sosem volt egy festés.
Még mindig én vagyok..
Nekem is sötét haj világosítás volt, szőkére kellett először, hogy utána egy világos barnás-rezes árnyalatot tudjon rákenni.
De nekem nem egyszerre telibe szőkítette, hanem melírozta. Én sem akartam az egészet telibe mert féltem, hogy tőből leesik. És elég rá 6 %-os perodix, a 9es már sok! Először egy sarlatán azzal kente be, és jó pár tincs fele letört már a fóliában. Pedig évekig jártam hozzá, ismertem, mégis elszúrta. A másik fodrász mondta, hogy a 6-os bőven elég. Sokkal természetesebb színe lett a hajamnak, igényes lett.
Azért a szőkítés teljesen más technológia, mint a festés. Össze sem hasonlítható a kettő. Így az első válasza a festésre nem mérvadó.
Egy festésre ez a 5-8 ezer közötti (hossztól, festéktől függően) reális.
De egy szőkítés más eljárás, és persze drágább is.
Nekem szintén mellig érő, festett fekete hajamat, 25.000-ért akarta csinálni. Szőkítés és festés. Szóval szerintem nem vészes.
(bár én kb. 6000-ből megcsináltam magamnak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!