A kék, kerek, fém dobozos Nivea jó az arcra?
Sajnos a Nivea nem natúrkozmetikum kategóriás, így van benne egy csomó olyan vegyszer, ami felszívódik a bőrödön át, és negatív hatása lehet. Arc bőre vékonyabb, ott még könnyebben felszívódhat.
Próbáld ki, hogy sima, natúr shea-vajat kensz éjszakára az arcodra.
A Nivea nem azért sz-r, mert nem natúr lmao fejezzétek már be ezt a baromságot.
Én nem kenném arcra, nagyon zsíros, és nem is oda való. Vannak ennél jobb hidratálók is. Nem a shea vajra gondolok :D
Szerintem brutálisan száraz és dehidratált bőrre jó lehet. Bármilyen más bőrtípusra arckrémet használnék, mert tényleg nagyon zsíros krém.
(ezt az úristen, vegyszer!-mániát én sem értem... egy normális tanulmány nem mutatta ki, hogy olyan mértékű gondot okozna az, ha vmi nem 100%-ban natúr)
Ha már Nivea és sima, nekem ez vált be:
Csak éjszakára, mivel sminkelni nem lehet rá. Viszont az én bőröm nagyon száraz.
A belinkelt Nivea Care-ben pl. van shea vaj, csak vízzel higítva és műanyaggal (Sodium Polyacrylate)besűrítve. Hogy miért? Nyilván azért, mert ezek az összetevők sokkal olcsóbbak, mint a shea vaj, és így többet kereshet rajtuk a gyártó.
De nem muszáj az összetevőket elolvasni és az alapján véleményt alkotni, el lehet hinni a reklámok kecsegtetését is. Valakikből meg kell élnie a Nivea tulajdonosainak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!