Megéri elkezdeni a Magic Hair-t? Aki használja, annak mik az eredmények?
De lehet, hogy hajfüggő.. ezek szerint nem mindenkinél válik be. Még nem rendeltem, mert a vélemények is érdekelnek róla, ami eddig csak pozitív volt. Azt hittem, ez a szer vagy kapszula minden hajtípusra jó. :( fölöslegesen nem akarok rendelni, főleg, hogy kicsit tényleg drága, mint amiket eddig használtam.
Mindenesetre még érdekelnek mások véleményei is.
Semmi baj nincs vele, ne értsd félre! Csak azt próbáljuk elmondani, hogy túlárazott és túlreklámozott a tudásához képest. Ennyi. Nem hajtípustól függ amúgy, szebb és hosszabb lesz tőle a haj, ha eddig vitaminhiány miatt volt gyenge\nőtt lassabban, ha nem, a genetikán viszont ez sem fog változtatni. Ha hiszel benne és van ennyi rááldozni való pénzed én nem beszéllek le, csak annyit mondtam pusztán az összetételét nézve kifejezetten magas az ára, és legalább 3 havi kúra kell, hogy az eredmény is látsszon, hisz csak a kinövő hajra tud hatni bármilyen ilyen készítmény.
Nem rossz kis termék, de az ára és a kamu vélemények sokakban szülnek vele kapcsolatban ellenérzést.
Nem értem, miért lenne túlárazott? 4 dobozzal rendeltem 12 ezerért anno= 3ezer ft egy doboz. Utána eltelt 3 hónap és a visszajelzésemért választhattam 5 doboz pezsitabit (vagy 3 doboz vitamint) hajkrémmel ajándékba.. teljesen ingyen.. akkor mi van túlárazva?
Nekem havi max 0,5 centit nőtt a hajam, mióta szedem havi 3-4-et is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!