Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon sápadt, fehér a bőröm....

Nagyon sápadt, fehér a bőröm. Mivel tudnám egy kicsit megbarnítani?

Figyelt kérdés
Olyan fehér a bőröm hogy ha megyek orvoshoz mikor meglát rögtön fel akar írni vasat mert annyira sápadt vagyok( még ha lébfájással mentem akkor is). Mivel barnítsam? Napozni most ugye nem tudok és egyébként nyáron is csak leégek a naptól. Barnítókrémeket pedig nem szeretnék mert rendesen azt szeretném hogy a bőröm barna legyen ne csak egy fedőréteg legyen rajta. Valaki tudna valami tanácsot?

2017. dec. 2. 10:15
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Menj el szoliba. Én is az miatt járok, mert nagyon sápadt lennék. Amikor nem szoliztam, mindenki azt hitte, hogy beteg vagyok.
2017. dec. 2. 10:31
 2/6 anonim ***** válasza:
27%
NE menj szoliba!:D Én is ezzel küzdök, de hidd el, inkább önbarnítózz mint 30 évesen ráncosodj, vagy ahogy én csinálom, csak a tested önbarnítózd és az arcod ne, azt ha mész valahova, sminkel egyenlítsd ki a tested színéhez. Sokkal bőrbarátabb. :)
2017. dec. 2. 10:34
 3/6 anonim ***** válasza:
2-3 hetente 3 perc a szoliban nem fog ráncosítani, de pl sok karotin tartalmú étel is segíthet
2017. dec. 2. 10:39
 4/6 anonim ***** válasza:
59%

Én is fehér vagyok és ráadásul vékony is, páran ezért mindig azt hiszik, hogy a végemet járom :D

Vashiányos vagyok, ennyi. Az alkatom meg ilyen, pedig sokat eszek.

Nem akarok mégsem szoliba járni mert öregíti a bőrt, nem akarok összeaszott sötétbarna bőrt, az olyan undorító. Pedig csomó nő így néz ki és azt hiszik szépek, pedig közel sem.

Majd nyáron kimegyek a napra, de ott sem szoktam sokáig lenni mert nagyon hazavágja a bőrt. Ha fehér vagyok hát ez van. Jobb, mint a csoffadt és sötét bőr.

2017. dec. 2. 10:39
 5/6 A kérdező kommentje:

#3 miben van sok karoti? A répáról tudok de zen kívül?

#2 az a bajom hogy szerintem a barnítókrém olyan “mű” hatást kelt. Persze ezzel senkit nem szeretnék megbántani.

#4 ha te nem szeretnél barna bőrt ok örülök hogy meg vagy magaddal elégedve.

Egyébként szerintem sokkal szebb ha valaki barna mert olyan “természetesebb”. (Persze tudom hogy a szoli nem természetes de remélem azért érthető)

2017. dec. 2. 11:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem bántasz meg, de van nagyon sok olyan márka aminek alapból semmi mű hatása van. Ajánlom Kelsey Simone-t youtubeon, nem egy nagy forma de ugyanúgy csinálom mint ő. Természetes hatása lesz:)
2017. dec. 2. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!