Egészséges és hosszú haj? Valaki valami tanácsot tudna adni?
Nekem is vékonyszálú és rövid régen. Most pedig derékig érő, egészséges, erős. Szerintem nagyon nagy hatással van rá az egészséges életmód, megfelelő táplálkozás. Viccen kívül, a jóga is sokat segített szerintem, a sok fordított testhelyzetes ászanákkal.
Egyébként fodrászkellékes boltban tudsz Mátrix sampont/balzsamot/hajpakolást venni, van külön vékonyszálú hajra való termékük, szerintem nagyon jó. Illetve a Matrix Biolage keratindose advance spray is nagyon jó.
Ezenkívül szerintem a hajszárító, hajvasaló, hajgöndörítő stb. nagyon roncsolják a hajamat. Mióta hagyom a hajam magától megszáradni és nagyon-nagyon ritkán vasalom/göndörítem, sokkal egészségesebb. Ha mégis vasalom, akkor használok sprayt előtte, ami véd a hőtől, és utána egy tápláló olajat, ami csökkenti a kiszáradást.
Arra is figyelj, hogy hogyan hordod. Például a sok hajgumizástól, csatoktól is lehet töredezett. Arra is figyelj, hogy hogyan fésülködsz (ne tépd a hajad, lehetőleg ne vizesen fésüld..)
Dm-ben van kifejezetten a hajra készített vitamin is (bár nem tudom mennyire használ)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!