20-30 centit vágatni kéne a hajamból, de fenék alá ér és mindigis hosszú hajam volt, nem szeretnék egyik napról a másikra hátközépig - lapockáig érő hajat mert kibőgném a fél életem ezmiatt. Ti hogy vágnátok le?
Maaan. Álmaim nője. Hosszúú haaaj. 23/F hmu fam!
No but for real.
Miből veszed hogy 20 30 centis vágásra van szükség?!
Legtöbb hajtöredezésnél elég 5centi is...
Deháát mit érthetek én hozzá :D
Azt javasolnám hogy apránként nem egyből ha már muszály.

Szerintem tudod te miről van szó, vagy levágatod a töredezett részt teljesen és ezzel szép egészséges hajad lesz. Vagy hagyod, és pár hónap-év múlva az egész töredezett lesz és ronda.
Annak semmi értelme hogy 20 centi töredezett részből levágatsz 2 centit... ugyanúgy töredezik tovább. Felesleges.
Amúgy meg ha fenék alá ér a hajad akkor 20 centi vágás sem fog senkinek feltűnni... szóval nem értem a gondod. Pár hónap alatt visszanő miután nem fog letöredezni ha ápolod.

Tovább fog törni, úgyhogy ezzel csak azt éred el, hogy még többet kell majd vágni belőle. Inkább most vágasd le, sírd ki magad és majd visszanő. És 2havonta azért látogass meg egy jó fodrászt, és fogadd meg a tanácsait.
Akkor többé nem lesz ilyen bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!