Lányok! Nektek bejönnek a hosszú göndör hajú fiúk?
Figyelt kérdés
Jelenleg hátközépig érő, dús, vastagszálú, göndör hajam van. Épp most növesztem, a derék a cél. Ált. kiengedve hordom, és mostanában egyre több lány áll le velem beszélgetni, és célozgat a hajamra. Tinektek tetszik?2017. nov. 24. 18:59
1/10 anonim válasza:
Nekem alapjáraton tetszik de csak ha illik hozzád
2/10 anonim válasza:
Nekem csak a rövid hajúak tetszenek. Egy lánynak legyen hosszú haja, egy fiúnak rövid.
4/10 anonim válasza:
20/N Ha férfias hozzá az arcod és megnyerő a személyiséged.
5/10 anonim válasza:
Nekem bejön, mindig hosszú haj párti voltam. 17/l
6/10 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem. Én úgy vagyok vele, hogy mint fiú, hordjon rövid hajat, semmiképpen ne legyen hosszú. Az az én részem.
7/10 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön, de csak akkor, ha illik az arcához és nem lesz tőle nőies.
8/10 anonim válasza:
Ha ápolt és jól áll, akkor abszolút a gyengém. Hát ha még sötét is..:)
18/L
10/10 anonim válasza:
Nekem inkább a hosszú egyenes hajú fiúk jönnek be, de szerintem a göndörrel se lenne bajom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!