Olcsó módszer amitől gyorsabban nő a hajam?
Figyelt kérdés
valami olyasmire gondoltam h gyógyszertárban kapható cseppek ..ami nem szárítja de garantáltan és feltűnően gyorsabban nőne tőle a hajam:)2010. jún. 1. 12:07
1/7 anonim válasza:
én bánfi hajszeszt használok, attól nagyon gyorsan nő nekem. emelett a samponját és balzsamját is, de azok nem feltétlenül kellenek hozzá. kb 800 ft egy üveg.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi
2010. jún. 1. 12:36
3/7 anonim válasza:
nekemis csak a bánfitól kezdett el nőni én sampont meg a balzsamot használtam
4/7 anonim válasza:
Eza a bánfi hajszesz ez a piros "üveges".
Nem volt túl büdös a hajon? Vagy hogy használtátok? Aztmondják hogy erőteljes a szaga.
5/7 anonim válasza:
igen, ez a piros üveges. tényleg elég erős szaga van. de úgy kell használni, hogy mondjuk fél óráig rajta van a hajadon, és utána újra megmosod samponnal. a sampon használata után már nem lehet érezni a szagát, közbe meg úgyse mész sehova, hiszen vizes a hajad.
6/7 anonim válasza:
Köszönöm szépen a válaszod :) Neknk is van itthon de még nem mertem kipróbálni, mert eléggé riasztó volt a szaga:D:D És mennyi idő után hatott?
7/7 anonim válasza:
Ja és még mellé kérdés hogy használhatok mellé más fajta balzsamot? vagy ez balzsam helyett van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!