Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan csináljam az intim...

Hogyan csináljam az intim szőrtelenítést?

Figyelt kérdés

Kétszer próbáltam eddig, de úgy szúrt aztán, hogy menni alig bírtam. :-s

Strandra sem jártam emiatt, mert még bikinivonalat sem tudtam csinálni, de most hívott a baráti társaság, és szívesen el is mennék. Egyszer borotvával csináltam, egyszer pedig krémmel, de nagyon csúnya lett utána és szúrt is. Akár a gyantát is bevállalnám, ha az a hatásos, de az epilátort semmiképp.

Vagy nektek van valami tippetek? Ugye nem kell az egész életemet úgy leélnem, hogy még strandra sem mehetek? :D

2010. máj. 31. 21:36
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Én is voltam ilyen helyzetben sajnos. Végső elkeseredésemben elővettem a szemöldökcsipeszem, és kiszedegettem az egészet. Bikinivonal, és teljes intim rész csupaszra. Hosszú volt, de megérte, mert nem fájt egyáltalán, és több hétig szép volt az a rész. Persze nem azt mondom hogy így csináld, csak leírtam a saját sztorimat. Azóta már többször is megcsináltam, mostanában pedig már a bikini rész kibírom epilátorral is!
2010. máj. 31. 21:46
 2/7 anonim ***** válasza:
a bikinivonalat én is tudom epilálni, a többit csak borotválod. nekem pl vastag a szőröm és a csipeszes húzogatás is fáj. amúgy szerintem ha ennyire zavar, akkor érdemes 6 hetente rászánni egy kis pénzt és kozmetikussal seperc alatt legyantáztatni
2010. máj. 31. 21:59
 3/7 anonim válasza:
100%
Legelőször bízd kozmetikusra! Közben kérj tőle tippeket az otthoni megoldásra, és ha túlságosan nagy anyagi áldozat az, hogy rendszeresen szakemberrel végeztesd el, a Tőle tanultak alapján próbáld meg otthon.
2010. máj. 31. 22:00
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem lenne gond az anyagiakkal, de nagyon gáznak tartom, erős, sűrű szőröm van, szégyellek elmenni. Tudom, hogy sok ilyet látott, de akkor is.

De köszi a válaszokat!

2010. máj. 31. 22:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nekem is rettentő erősek a szőrszálaim, és a legapróbbak is már messziről látszanak. De minél többet roncsolod a gyökerüket, annál inkább bírod majd az epilátort! Ez tapasztalat!
2010. máj. 31. 22:21
 6/7 anonim válasza:
Győzd le a szégyellősségedet, és próbáld meg. Szinte biztos, hogy magadnak azért nem sikerült, mert erős szálú a szőrzeted. A későbbiekben biztosan magad is meg tudod majd csinálni. A kozmetikust nem megoldásként, csak útmutatóként javasoltam.
2010. máj. 31. 22:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne légy szégyenlős!Ez a feladatuk egy része,a kozmetikus nem azt nézi,hogy de szőrös,erős.Ezért mentél!Ha jó a kozmetikus a megfelelő gyantát válassza ami még kevésbé fájdalmas.Szezon van,engem már semmi nem lep meg pl:).
2010. jún. 1. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!