Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A só + mentolos fogkrém...

A só + mentolos fogkrém tényleg jó a mitesszerekre?

Figyelt kérdés

Anyum látta a tévében, azt hiszem kemény(?) só, nem az a rendes.

Már egyszer kipróbáltam, viszont változást nem igazán láttam, bár első alkalommal nem is vártam csodát, viszont utána olvastam és elég sok negatívat látok róla.

Kék derot használok, mint só. 30-40 percet hagytam rajta, fürdés után.

2017. nov. 15. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Sajnos az nem fog segíteni.. mennyire durvák a pattijaid? Csak mitesszeres vagy? Ha sok gyulladt van, akkor amit tiszta szívvel ajánlok és ami nekem bevált az a benzoil-peroxid, vény nélkül kapható, Akneroxid 5% néven fut a gyógyszertárakban, kb 1000 forint. Ha csak fekete v feher mitesszerektol szenvedsz amik nincsenek begyulladva, akkor ugyanezt a kremet ajanlom, de mindig csak a problemas teruleten szabad hasznalni, es csak 15 percig, vekony maszkkent felteve. Egy darabig kell hasznalni a kremet hogy erezd a hatast es sajnos szarit is a boron, ezert hidratalni kell. Ez az en tanacsom. Kitartast es sok sikert :)
2017. nov. 15. 20:20
 2/3 A kérdező kommentje:

Egy-két pattanásom van, az is a mitesszerek miatt(kinyomtam), szóval egyáltalán nem vagyok pattanásos alkat.

A mitesszereim is alig látszódnak és gyengék, annyi, hogy nem akarom megvárni, hogy csúnyább legyen (bár már pár éve mitesszeres vagyok és nem törödtem vele).

És köszönöm a tanácsokat és a választ!

2017. nov. 16. 05:49
 3/3 anonim ***** válasza:
A fogkrém gyulladt pattanások leszárítására jó (ehhez egy éjszakán át rajta kell hagyni a pattanáson, persze kiszárítja körülötte a bőrt is, de hát valamit valamiért), a mitesszerekkel semmit sem tud csinálni. Rendszeres radírozással/hámlasztással és mélytisztítással tudsz segíteni a bőrödön, plusz kísérletezz szalicilsavval, ez a pórusok mélyén is fel tudja oldani a szennyeződéseket.
2017. nov. 16. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!