Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen parfümöt ajánlotok,...

Milyen parfümöt ajánlotok, ami nem túl tolakodó, gyümölcsös?

Figyelt kérdés
Max. 20-30 ezer forintig.
2017. nov. 1. 15:39
 1/8 A kérdező kommentje:

Ilyen citrusos, citrom szagú dolgokat utálom.

De legyen finom nőies illata.

2017. nov. 1. 15:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Kis mennyiségben egyik parfüm sem az. Csak az a baj, hogy sokan a mennyiséget annyira mellélövik, hogy felszállnak a busz első felén, én meg a másik végén köhögőrhohamot kapok tőlük.
2017. nov. 1. 15:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Ami nem túl tolakodó, és nem túl gyümölcsös;

vagy ami nem túl tolakodó, hanem gyümölcsös?

Amúgy egyetértek a másik válasszal, kis mennyiségben szinte egyik parfüm sem fojtogató. Illetve azt is hozzátenném, hogy kifújáskor mindegyik picit erősebb, mint az első 10-20 perc után, ezért a parfümériában vagy drogériában elég nehéz választani. Érdemes ráírni a tesztcsíkra, hogy mit fújtál rá, és hosszabb távon is megnézni, hogy hogyan alakul az illat.

2017. nov. 1. 17:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én anyukámnak vettem múltkor ajándékba Givenchy live irresistible-t, a rózsaszín üvegeset és nagyon finom gyümölcsös illata van, csomószor lopok belőle, szerintem mindenképp szagold meg.
2017. nov. 1. 18:32
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Úgy értettem, hogy gyümölcsös, viszont nem túl tolakodó és a citrusosat nem szeretem.

2017. nov. 1. 19:26
 6/8 anonim ***** válasza:
38%
Versace-bright crystal parfumjet csakis ajanlani tudom!! Legjobb <3
2017. nov. 2. 01:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Bemész egy boltba (pl marionnaud vagy dougles, ott azért már vannak márkásak, egy 30ml-es simán kijön 20 ezerből) és megkérdezed az eladót, ha megvan a kedvenc (vagy 2) fújj magadra és menj haza, azt vedd meg ami egészen addig tetszik amíg tart, a balck opiummal jártam úgy hogy fél óra után még kellemes tiramisu illata volt, aztán mire hazaértem már csak a büdös kávézacc szag maradt belőle, vittem is vissza másnap.
2017. nov. 2. 10:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Hugo Boss-The scent

Gyümölcsös, nem tolakodó és nagyon finom, nőies illat.

Ezt mindenki dícsérte rajtam :)

2018. febr. 28. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!