Milyen parfümöt ajánlotok, ami nem túl tolakodó, gyümölcsös?
Figyelt kérdés
Max. 20-30 ezer forintig.2017. nov. 1. 15:39
1/8 A kérdező kommentje:
Ilyen citrusos, citrom szagú dolgokat utálom.
De legyen finom nőies illata.
2017. nov. 1. 15:40
2/8 anonim válasza:
Kis mennyiségben egyik parfüm sem az. Csak az a baj, hogy sokan a mennyiséget annyira mellélövik, hogy felszállnak a busz első felén, én meg a másik végén köhögőrhohamot kapok tőlük.
3/8 anonim válasza:
Ami nem túl tolakodó, és nem túl gyümölcsös;
vagy ami nem túl tolakodó, hanem gyümölcsös?
Amúgy egyetértek a másik válasszal, kis mennyiségben szinte egyik parfüm sem fojtogató. Illetve azt is hozzátenném, hogy kifújáskor mindegyik picit erősebb, mint az első 10-20 perc után, ezért a parfümériában vagy drogériában elég nehéz választani. Érdemes ráírni a tesztcsíkra, hogy mit fújtál rá, és hosszabb távon is megnézni, hogy hogyan alakul az illat.
4/8 anonim válasza:
Én anyukámnak vettem múltkor ajándékba Givenchy live irresistible-t, a rózsaszín üvegeset és nagyon finom gyümölcsös illata van, csomószor lopok belőle, szerintem mindenképp szagold meg.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Úgy értettem, hogy gyümölcsös, viszont nem túl tolakodó és a citrusosat nem szeretem.
2017. nov. 1. 19:26
6/8 anonim válasza:
Versace-bright crystal parfumjet csakis ajanlani tudom!! Legjobb <3
7/8 anonim válasza:
Bemész egy boltba (pl marionnaud vagy dougles, ott azért már vannak márkásak, egy 30ml-es simán kijön 20 ezerből) és megkérdezed az eladót, ha megvan a kedvenc (vagy 2) fújj magadra és menj haza, azt vedd meg ami egészen addig tetszik amíg tart, a balck opiummal jártam úgy hogy fél óra után még kellemes tiramisu illata volt, aztán mire hazaértem már csak a büdös kávézacc szag maradt belőle, vittem is vissza másnap.
8/8 anonim válasza:
Hugo Boss-The scent
Gyümölcsös, nem tolakodó és nagyon finom, nőies illat.
Ezt mindenki dícsérte rajtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!