Rövid haj vagy hosszú?
van néhány cikk a neten mi szerint az áll és a fülcimpa meghosszabbított találkozásánál ha a távolság kevesebb mint 6cm akkor jól fog állni a rövid haj ha több akkor viszont nem.Ezt figyelembe vette valaki rövid haj előtt?Nekem 7cm a távolság.Érvek a rövid haj mellett:kislányos vagy vagány,több hajpántot kiegészítőt viselnék,tetszik a bohém kócos haj,hamarabb lenőne a festett hajam,egy ideje hullámosból egyenes lett így végre élvezhetném hogy úgy marad ahogy kell,vékonyszálú hajam van,fiatal babaarcom van.Ellenérvek:magas a homlokom,picit eláll a fülem(bár audrey hepburnek is mégis szép volt rövid hajjal)2havonta kötelező jelleggel kell fodrászhoz menni ami nekem 5200ft-ot jelent egy jó fodrásznál,ha elkezdeném visszanöveszteni ronda lenne közben,megkéne vàlnom az egész frufrumtól amit szeretek,alacsony vagyok,(sokszor néznek gyereknek,úgymeg méginkább)
Mik a tapasztalatok?
Sokféleképpen kipróbálhatod, hogy állna...
- egyszerűen felfogod hátul a hajad, megnézed, hogy tetszik, ha szabadon van az arcod, füled, nyakad
- virtuális frizurapróba alkalmazás, talán még fodrászatokban is kínálnak olyat néhol
- a legbiztosabb az lehet, ha felpróbálsz egy-két rövid hajas parókát
aztán ha jónak látod, irány a fodrász... egyébként minden nőnek érdemes egyszer kipróbálni a rövid hajat, meglepően sokaknak áll nagyon jól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!