Történt már valamilyen baleset a hajatokkal?
Figyelt kérdés
2017. okt. 21. 21:16
11/15 anonim válasza:
Sötétbarna vörösre festett derékig érő hajamat otthon fehérre szőkítettem. Másfél éve volt... már váll alá ér :'D
12/15 anonim válasza:
9 éves voltam, harc ment a nővéremmel az első ülésért a kocsiban. Ő nyert.
A félórás út alatt egy csomagnyi rágót beletettem óvatosan a hajába...
13/15 anonim válasza:
6 évesen valahogy sikeresen a frufrumba ragadt a rágóm, és muszáj volt kivágni, másnap meg így kellett mennem diákigazolványhoz képet csináltatni. A húgomnak meg a körkefét tekertem a hajába, majd mikor rájöttem, hogy ezt nem lehet csak úgy kiszedni, fogtam és szépen körbevágtam. :D
15/15 anonim válasza:
Hajvasalot haszbaltam regen es epp vasaltam a hajam mikozben apuval beszéltem. Nem figyeltem a hajamra, tul sokaig tartottam a vasalot rata es leesett mert elegett. Csak sajnos nem vettem észre, hogy a fulcipmammal is talalkozott a 200 valahany fokos hajvasalo.... legalabb a fulem nem esett le :D
A szokitopor meg altalaban sebesre marja a fejborom. Nade sebaj :D
Ha balesetnek szamit viszont a fodrász által elb......ott haj, akkor meg meg paroszor tortent.... a legutolsonal a ballagasom elott alltam neki kisolloval lenyesni... jobb lett! :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!