Ti milyen időközönként mentek?
Fodrászhoz, körmöshöz, kozmetikushoz?
A fodrászom azt mondta elég ilyen 2 havonta menni. Mulkor festésért 5000 re fizettem.
A többi helyem még nem igazán voltam.
Igazából körmöshöz csak manikűrre meg néha gél lakkra mennék.
Kozmetikushoz meg arctisztítasra.
Ezekre érdemes havonta menni?
Amúgy kb mennyit fizettek ilyenre?
Anyukám magának festi a haját.
Műkörmöshöz 4-5 hetente megy.
Kozmetikushoz a szempilláját havonta csinálják.
Én fodrászhoz 3-4 havonta járok. De én csak vágatni szoktam belőle, mert magamnak festem otthon, szintén 2 havonta kb.
Kozmetikusnál csak 2x voltam életemben még kamaszként, már nagyon rég volt.
A gél lakkot magamnak csinálom itthon. De ritkán, évente néhányszor csak, mert annyira nem érdekel a téma.
A körmömet magamnak vágom ollóval. A körömágy részt leszarom, hogy hogy néz ki, nem néz ki rosszul így sem, hogy nincs kivágva, visszatologatva a bőr. Néhányszor voltam életemben manikűrösnél, soha többet nem megyek megfogadtam, mert az a szerszám, amit használnak arra, hogy visszatolják a körömágybőrt, mindig megsértette a körömágyamat, és utána hosszú hónapokig göcsörtösen nőtt a körmöm.
Fodrász: 4 hetente (vörös a hajam, az sajnos nem csak nő, hanem kopik, fakul is), 13000 forintot fizetek (festést-mosás-szárítás)
Manikűrös (körmös a lovakat ápolja...): 2 hetente, géllakkoztatok, 4500-at fizetek
Kozmetikus: 3 hetente, gyantáztatok, befestetem a szemöldökömet, feltöltetem a szempilláimat, 10.000 forintot fizetek kereket.
Igazából itt attól függ, hogy te milyen gyakran szeretnél menni. Az egyik barátnőmnek a 4 hetes lenövés alig látszik a körmén, nekem már 2 hét után nem tetszik... Szintén igaz ez a hajra, hogy milyen gyorsan nő, valamint, hogy festeted-e, ha igen, milyenre, stbstb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!