Nagyon hull a hajam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hajmosáskor igyekszem nem dörzsölni túl erősen a fejbőröm, de mégis nagyon sok hajam kihull, a szárításról nem is beszélve. Ahogy beletúrok a hajamba, markoslag jön ki, máskor meg semmi gond. Mitől van ez, hogy tudom megállítani?2017. okt. 18. 22:27
2/4 anonim 

válasza:

Sok mindentől hullhat. Vitamin hiány, vas hiány, pajzsmirigy probléma vagy lehet most vagy abban a szakaszban hogy kihullik a hajad az új hajszálak miatt.
3/4 anonim 

válasza:

nekem a kollagénes, keratinos sampon segített
4/4 Kirisuto válasza:
Erre a Bánfi csalán sampont használtam sokat. Nem szüntette meg teljesen, de lassította. Esetleg nem az egyik hajsampon vagy balzsam lehet a ludas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!