A hajsampon kiválthatja a tusfürdőt?
Figyelt kérdés
Macerás két flakonnal babrálni, ezért azt csinálom, hogy azzal mosom le magam tetőtől talpig, ami épp kezem ügyében van, legyen az hajsampon vagy tusfürdő.
Nem is értem, hogy miért kell két külön tisztítószert készíteni zuhanyozásra.
2017. okt. 18. 22:08
1/4 anonim válasza:
Szerintem pazarlás, hiszen a sampon drágább.
De ha mondjuk pasi vagy (nem írtad), akkor mindegy, mert szinte minden termék kettő az egyben, ami férfiaknak készül.
3/4 anonim válasza:
Sokszor a víz is remekül kiváltja a tusfürdőt a család tapasztalatai szerint...
Valahogy nekem a sampon más. Más hatású meg különben is. Azt nem használnám tusolásra.
Miért kell más? Mert a szőr és a bőr is más. (Plusz az emberiség ugyanarra is millióféle cuccot készít, nem vagyunk egy egyszerű faj.)
4/4 anonim válasza:
Én nem használnék sampont a bőrömre. Szét szárítaná. Akkor már vegyél tusfürdő és sampont az egyben. Làttam boltba ilyen terméket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!