Elmenjek a holnapi hajfestésre, vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
Ma váratlan megjött a menstruációm (jóval előbb, mint kellett volna) és holnapra van időpontom a fodrászhoz, szőkéből vörösre lesz festve a hajam. Olvasgattam a véleményeket a menstruáció alatti hajfestéről és eléggé megoszlóak, de sokan azt mondják, hogy foltos lesz, nem úgy fogja be a hajat, stb...
Mondjam le a holnap időpontot?
17/l
2017. okt. 16. 12:31
1/6 anonim válasza:
Nen tudom, nekem ezzel soha nem volt gondom. Volt, hogy én is úgy mentem festetni, hogy megvolt, de mindig olyan lett az eredmény, amit vártam.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2017. okt. 16. 14:47
3/6 anonim válasza:
Sosem hallottam még erről, ezért kérdezem, hogy mégis mi az összefüggés?
4/6 anonim válasza:
Hát, annyira szélsőséges eredmény nem lesz, tehát nem lesz piros a hajad vörös helyett, meg nem is lesznek benne gigantikus foltok. Amúgy ez szerintem szervezetfüggő. Én csak egyszer festettem így, nekem befogta, de anyukám már többször is próbálkozott, és sokkal fakóbb lett a szín a haján, mint amúgy. Egyébként a fejbőr olajtermeléséhez van köze azt hiszem.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Be lett festve a hajam, semmi nem történt, nagyon szép színű lett, pont amilyet vártam! :)
2017. okt. 17. 21:21
6/6 anonim válasza:
Szuper, akkor neked még szerencséd volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!