Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kevés a hajam! Mit tegyek?

Kevés a hajam! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen sehogy sem áll. Ha megfésülöm lelapul és szállós lesz. Ha fúj a szél, nem hogy megemeli kicsit a lapi hajtöveket hanem csak szétzilálja és még jobban ápolatlan és száraz lesz. A hajvégek töredezettek így nem is nagyon nő.Semmilyen frizura nem áll jól(pl.:copf, konty, fonás stb.) kivéve amikor kicsit hullámos/strandos vagy göndör, de az utóbbit nincs minden este időm csinálgatni a hullámos pedig kirúgja magát 1 óra alatt kb. Egyébként sötétszőke és vékonyszálú (azért nem teljesen angyalhaj mertvannak erősebb, vastagabb barna hajszálak is de a nagyrésze inkább szőke és vékony) Mit csináljak? Ill. Mit ne csináljak? Hogyan legyen dúsabb(Vagy legalább tűnjön dúsnak)?nektek mi vált be? Segítsetek légyszi!

2017. okt. 15. 12:11
 1/5 anonim válasza:
42%
Szerintem a fodrászod bittos segít és vannak olyan frizurák amik állitólag dús hajú hatást érnek el és ismételten a fodrászodtól megkérdezheted hogy miket kéne erre használnod és úgy is fésülheted hogy előre hajolsz vagy mi és úgy kifésülöd vagyis amikor ezt csinálom akkor egy oroszlán leszek nekem nem vékony a hajam de nekem ettől vastagabb lesz utána simán ujból kifésülöm ugyhogy nem hajolok előre és akkor dúsabb vagyis nekem az és ha használt a tanács akkor lécci ird meg :)
2017. okt. 15. 12:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kerd ki a fodraszod segitseget, es ricinusolaj. Nekem sok babahajam nott tole, surubb is a hajam:)
2017. okt. 15. 13:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:D
2017. okt. 15. 14:45
 4/5 anonim válasza:
Nekem alapból is sok hajam volt, de elkezdtem vágatni, meg festetni és egy ideig szétvasaltam. Kevés is lett, de aztán elkezdtem ricinusolajozni, komolyan, pár alkalom alatt sokat javult, és, hogy csak a végéből vágtam elérte, hogy mindenhogyan szépen nőtt. :) Úgyhogy szerintem érdemes megpróbálni, még ha macerás is.
2017. okt. 15. 15:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenképpen megpróbálom😁
2017. okt. 16. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!