Festett sötétbarna hajból sötét vöröset?
Utána olvastam és vagy ezren kérdezték, tudom, de az én problémám annyiban más, hogy sokáig festettem de már jó ideje lenőtt, kopott a hajam- ám majdnem feketének tűnik és utálom. Kezelgettem ezzel a C vitaminos dologgal, annyit értem el, hogy ha valaki lámpával világítja folyamatosan a fejem, akkor lilásvörös. De ezt senki nem vállalja, úgyhogy az lenne a kérdésem, hogy nagyon kopott hajat se fogna be egy élénkebb vörös? Tudom, hogy festék festéket nem, de így se? Esetleg a festékszámokat nézve nem tudtok valamit ? Marad a szőkítés? Most már nem adom fel, mert ez a sötét haj undor a fejemen. :D Már egy burgundi vörös is megtenné.
Előre is köszi ha valaki megszán egy tanáccsal !
így látatlanban nehéz bármit is mondani. effektíve nem egy lehetetlen vállalkozás, mert ha szőkíted akkor először vöröses-csibesárga lesz az eredmény. meg nem is kéne agyon szivatni elég lenne egy 6-os erősségű oxi és a kívánt színnel befesteni. Otthon is meg lehet próbálni, csak nagyon utána kell olvasni a szőkítés menetének meg mit hogyan kell(feketéből csináltam szőkét magamnak otthon).
Egyszer én is befestettem a sötétbarna hajam vöröses barna árnyalatú festékkel, de semmi nem látszott belőle, max jobban kijött napfényben a vöröses beütés.
Fura, hogy nem vállalja be senki, mert ha esetleg otthon elrontanád, akkor úgyis fodrászhoz mennél kijavítani és neki az még rosszabb mintha ő maga csinálná meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!