Milyen alapozó lenne száraz bőrre jó? Dmből?
Száraz bőrre nem kemikáliát, főleg nem alapozót kéne használnod, hanem napi minimum 2 liter vizet kéne elfogyasztanod, megfelelő mennyiségű olajat kéne bevinned a szervezetedbe.
Maximum olyan krémmel lehetne bekenni az arcod, ami nem tartalmaz káros összetevőket.
Tudomabyosan BIZONYITOTT kedves elottem valaszolo, hogy nem mindenkinek kell napi 2 liter VIZET bevinnie. Illetve az is, hogy a napi 1,5-2 liter viz minden elfogyasztott dologbol kell, hogy osszealljon. Valoszinu, hogy a kerdezo nem visz be eleg asvanyi anyagot, ami megkotne a vizet a boreben. Vagy forro vizzel mossa az arcat, vagy tul sokat hamlasztja a boret, vagy rossz tonikot-arclemosot hasznal, vagy nagyon szaraz es meleg helysegben tartozkodik. Ennek a problemanak ezer oka lehet. En azt javaslom, igy latatlanba, hogy
-reggel jeghideg vizzel moss arcot
-utana kend be Nivea vagy Garnier direkt alapozo ala valo kremmel
-most telen hasznalj olajos alapozot, ne olajmenteset
-hetente csak 1x borradirozz (nekem a himalaya herbals dios arcradirja jott be)
-ne hasznalj tonikot, csak micellas vizet
-ha szolariumozol, az arcodat ne barnitsd
Ha ezeket betartod, szerintem hasznalni fog.
Az en borom vegyes mostmar, de en is sokat kuzdottem a szaraz/vizhianyos arcborommel, ami mostmar csak a szem korul es az orcakom erint. Nekem ez segiteni szokott.
Amugy egy jo alapozo nyaron a naptol ved, telen pedig megovja a borod a fagytol...
Köszönöm az utolsó 2 válaszolónak :)
Sajnos hiánybetegségem van emiatt száraz a bőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!