Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bayalage vagy ombre? Hamvassző...

Bayalage vagy ombre? Hamvasszőke tónusok sötét alapszínbe

Figyelt kérdés

Hajszínem jelenleg sötét aranybarna.Tehát egy sötét árnyalatú barna karamelles csillogással.Hamvasszőke melírt vagyis ombrét vagy bayalege stílusú melírt szeretnék bele.Eddig póthajam volt.Most levetettem.És most hátulról 30-35 cm hosszú a hajam.Oldalról 20-25.

Lépcsőzetesen van vágva.Barna bőröm van.Világoskék szemem.Vasalom és általában egyenes vagy a végét besütöm de mivel igy most rövid lett hirtelen a hajam.Feldobnám valamivel.

Ilyesmire gondoltam(nyilván az én hajam váll alá kicsivel ér hátulról oldalról meg az államig)

[link]

2017. okt. 10. 15:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!