17 eves fekete haju fiu barna melirrel?
Nem tudom, jól állna-e, hisz nem is láttalak sosem, de be fognak szólni. Ez persze ne érdekeljen, ha festetni akarod, festesd :) Az én párom is hajat festett első körben (aztán fokozta), izmokat még most, harmincasként sem akar, majd talán egyszer, nagyon szolidan. Sokfélék a fiúk is, nem tudom, mit nehéz ezen megérteni.
A világ számos kultúrájában festik magukat a férfiak (vőlegények még itt is, hasznos), a magassarkú is férfiviselet volt eredetileg...etc. Ne legyünk már ilyen merevek.
Ne érdekeljen mások véleménye! Szeretnéd? Próbáld ki! Majd meglátod, hogy neked mennyire tetszik és hogyan akarsz rajta lésőbb változtatni, ha nem ideális neked.;)
De ha a saját elképzelésem is érdekel, én valami sötétebb vöröset választanék hozzá, de talán azért, mert nekem a vörös hajszín tetszik a legjobban.
-f/21, aki festi a haját...
ui: A lányoknak(és/vagy fiúknak?) a személyisége tetszen már meg ne a külseje. Maradiak...-.-"
#4 , ezzel a saját butaságodat fejezted ki. Ki momdta, hogy nekünk a másik ember külseje az elsődleges szempont? Ennyi erővel akkor a kérdező is miért kérdezi meg, mindegy milyen a haja, a belső a fontos. Ennyi erővel minden mindegy, te se fesd a hajad, mert nem az a fontos, ne csak a külsőd legyen már a lényeg.
Ezenkívül a kérdező gondolok maga sem biztos abban, szeretné-e, ezért kèrt véleményt, mi pedig leírtuk.
Ui.: Tudod te , mit jelent a maradi szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!