Ha leszivatom a hajamról a szőke festéket és befestetem barnára akkor nem fog kikopni?
Figyelt kérdés
Nem igazán lenne időm szenvedni azzal, hogy 3-4-szer befessem újra barnával mert hajmosásonként kikopk.2017. okt. 7. 17:21
1/8 anonim válasza:
A szőkét nem lehet leszivni. Elo kell pigmentalni, hogy a festeknek legyen mibe kapaszkodnia, hogy ne kelljen 5x újra festeni. Az elopigmentalast lehet sima színezővel is csinálni es utána meg befested. Esetleg sima festéket is lehet használni, de a legalabb 2x-i kenest nem úszod meg.
2/8 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet leszívni? És fodrász megtudja csinálni egyszerre? Közvetlen ha befestettem elmehetek keratinos hajegyenesítésre?
2017. okt. 7. 17:30
3/8 anonim válasza:
Nem értem, a szőkét hová akarod leszívni? A szőkítés kiszedi a pigmentet a hajadból, így a festékkel ellentétben lehetetlen "kiszedni" és az eredeti állapotot visszanyerni. Ahogy az első írta, elő kell pigmentálni és úgy nem fog kikopni. Menj fodrászhoz. És keratinozás előtt semmiképp ne fesd be, csak utána, mert nagyon szedi a színt.
4/8 anonim válasza:
A szőke nem a hajszálaidon ül meg, mint a sötétebb színek, hanem kiszívja a hajad eredeti színét - ergo épp e szívja le a színét a hajadnak, tehát ha ezen még szívatsz, akkor az fehér lesz max. :D
Ráfesteni tudsz, de valószínűleg az első 1-2 alkalommal le fogja dobni a hajad.
5/8 A kérdező kommentje:
De mit csináljak, ha hetfore van festetésre időpont, keddre meg keratin? 😥
2017. okt. 7. 17:46
6/8 anonim válasza:
mondd le a festést, kérj későbbre
7/8 A kérdező kommentje:
De ha először lesz a keratin és utána a festés akkor elvileg kevésbé lesz tartós a keratin. Azt is olvastam hogy rogton festes utan is lehet alkalmazni.
2017. okt. 7. 17:51
8/8 anonim válasza:
kopni fog amugy, en is szöke voltam, és barna lettem.kopik, de nem feltűnöen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!