Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a hajápolási rutinod?

Mi a hajápolási rutinod?

Figyelt kérdés

Milyen hosszú a hajad?

Milyen a hajtípusod?

Hogyan ápolod mosás után/a mindennapokban?

Tippek érdekelnek, kinek mi vált be.

Nekem derékig érő, vékony szálú, természetes szőke hajam van.

2-3 naponta szoktam mosni, sampont, pakolást, hővédőt majd hajápoló olajat használok, végül mikor félszáraz, fejjel lefelé megszárítom, így a következő mosásig nem lapul le.

Vágni saját magam szoktam, többnyire csak a végeket.

2017. okt. 6. 22:03
 1/5 A kérdező kommentje:

Kimaradt:

Szerencsére nem töredezett, puha, nincs semmi gond vele, illetve a hajam dússága is átlagos, nincs kevés hajam.

Többnyire drogériás (most épp Gliss Kur, Pantene és Avon) termékeket használok.

2017. okt. 6. 22:07
 2/5 anonim válasza:
Nekem derékig érő, közepes szálú,enyhén hullámos hajam van. Tobb mint 3 honapja nem hasznalok sampont,helyette almaecettel es szodabikarbonaval mosom, hetente egyszer vagy 2-szer:)
2017. okt. 6. 23:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Félhosszú hajam van, eredetileg világos barna, de most tele van melírozva. Hullámos és göndör közötti állapotúnak mondanám.

3 naponta mosom, a 3 napra már a teteje kb 5 centire eléggé zsíros, a többi része viszont még szép. Így azokon a napokon szárazsampont használok. Hajmosáskor 2-szer mosom át samponnal, majd nedves hajra való balzsamot használok, rajta hagyom kb 10 percig majd lemosom. Általában nem szoktam hajszárítózni, még télen sem. Pont ez miatt göndörödik be, főleg ha vizes hajjal fetrengek az ágyban. Ha viszont hajszárítózom, egyenes lesz. Fodrászhoz kb 2 havonta megyek picit vágatni és festetni.

2017. okt. 7. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Hosszu, vastag szalu, alapbol hullamos hajam van, termeszetes barna. Egy ideje korpasodik sajnos ugyhogy most Head&Shoulders sampont hasznalok ra, de egyebkent a 'sima' samponokat szeretem, ami nem iger ezer extrat, csak tisztit. Heti 2szer mosom meg, vagy hasznalok balzsamot, vagy nem (neha lusta vagyok) - de most epp egy Isana balzsamot hasznalok, nagyon olcso es bevalt, foleg hogy tenyleg osszevissza hasznalom. Utana ha nyar van vagy nem nagyon megyek fontosabb helyre, hagyom magatol megszaradni, ha dolgozom/suli, akkor korkefevel besz.aritom egyenesre (de olyan sok ido :( ). Sz.aritas elott es/vagy utan hasznalok ra hajolajat vagy nem kioblitendo balzsamot - eddig Elseve hajolajat hasznaltam de igazabol annyira nem jott be, most fogyott el, ugyhogy beruhaztam egy Kerastase nem kioblitendo apolo balzsamra, rohadt draga volt de eddig bejon :)

Vagatni kb evente szoktam fodrasszal, most epp novesztem amugy (kb mell fole er).

Ja es ha nagyon lusta vagyok, akkor Batiste sz.arazsampont hasznalok (de ez se jott be annyira, majd keresek valami masikat szerintem legkozelebb :/ )

2017. okt. 7. 20:27
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem ezustszoke hatkozepig ero hajam van. en 3 naponta mosom, RedKen Extreme sampon, Redken Blonde Idol toner balzsam, Redken Exteme

pakolas. ezutan Redken AntiSnap krem, Moroccan Oil olaj. evente 2x vagatom.

nem szoktam szaritani, heti 2x vasalom, L’Oreal Elnett hovedot szoktam hasznalni. es amikor kivasaltam megegyszer teszek ra Moroccan olajat es rafujok DryBar shine sprayt.

2017. okt. 27. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!