Levágassam-e?

Figyelt kérdés
Haj,göndör,hosszú,rövid,egyenes,fonat
2017. okt. 5. 15:34
 1/4 A kérdező kommentje:
Szóval,alapból nagyon göndör hajam van ami kb. a mellkasom kozepeig er le,de ha ki van vasalva kb. 7 cm-el hoszabb.Nagyon agyalok azon,hogy levágassam-e kb. Ilyen váll alá érőre(egyenesen erejen addíg)De nem tudom eldonteni hogy vágassam e vagy sem.Szerintetek?
2017. okt. 5. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:
En is ezen vacilalok. Most nagyon megy ez a vall alatti egyenesbe vagott haj, es nekem baromira tetszik. Probalgasd, h letakarod a levagando reszt es h jobban nezel e ki ugy. Valamint nezd meg, milyen allapotban vannak a hajvegek. Ha idegesit, piszkalod, vekonykdott, vagass. En amugy azt szoktam csinalni, hogy elmegyek, es vagatok annyit belole, amennyit egeszsegugyileg szukseges, full egyenesbe. Aztan ha utana is ugy gondolom, hogy hosszu, meg vagatok megint. Ha nagyon idegesit, hogy hosszu, vagasd le. Igenyesebb amugy a rovidebbre vagott, nem derekat verdeso haj egyebkent
2017. okt. 5. 16:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Levágattam.Kb a kulcscsontomig er most,nagyon fura,nemtudom eldonteni hogy tetszik-e vagy sem,mindenki azt mondja,hogy jól áll,de folyton azon kattog az agyam,hogy nem vagyok normalis amiert ilyen "rovid" lett. :/
2017. okt. 7. 17:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, annyira hamar meg fog noni! Biztos, jol all. Csak te erzed, hogy rovid, mert magy valtozas az elozohoz, megszokod, 2-3 homap alatt rengeteget fog noni
2017. okt. 10. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!