Hajhullás, mittegyek?
Figyelt kérdés
Egy egyszerű, módszert keresek, ami használ... Lehet hogy az ősz végett mert állitolag ilyenkor előfordul. Férfiaknál főleg de sosem volt naon a családunk génjeiben kopaszodás meg ilyenek, szóval ettől nem félek, de mostanában főleg mosásnál kegyetlen sok kiesik. Valami tippek?2017. okt. 2. 20:25
1/3 anonim válasza:
Hajhullás elleni sampon: Stimuláló sampon+ kondíciónáló.
Hajhullás elleni készítmény: Plantum 39
Nekem az utóbbi jobban bevált.
Ha hosszú a hajad, és állandóan kötöd, akkor hagyd kiengedve.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát izé, olyan 10 inch hosszú kétoldalt kopasz vagyok folyton kivan engedve, használtam Milva Termékeket Facebookon ódákat írtak róla bár nekem nem jött be, azóta tudfürdővel mosom a fejem :D De ettől legalább nem lesz olyan rossz tapintású és nem sikít rajta a fésű :) Lehet az lesz, hogy lenyírom és kész, de előtt teszek 1-2 próbát még
2017. okt. 2. 20:34
3/3 anonim válasza:
Öcsémnek is most hullik, nekem is. Az ősz miatt. Ez nem genetikai kódoltság. Fodrászok mondták, hogy ilyenkor kb mindenkinek hullik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!