Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ősz hajszálak nem feltűnő...

Ősz hajszálak nem feltűnő festése?

Figyelt kérdés

20-as évek elején járó férfi vagyok, és szerintem pár éven belül már távolról is látszódnak a gyarapodó ősz hajszálaim.

Van valami módja annak (barna haj esetén), hogy kis munkával befesthessem az érintett hajszálakat úgy, hogy a hajszínemben semmilyen változás ne legyen?

Csak azokat a hajszálakat nem lehet befesteni, és attól félek, hogy ha azokban a foltokban alkalmaznék valami ilyesmit (vagy az egész hajra? nem tudom), akkor feltűnő lenne a változás az egész hajamon.

2017. szept. 27. 12:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Vannnak ezek a hajszínvisszaállítók. Lehet kapni Rossmannban és fodrászkellékesben is. Sokukat kifejezetten férfiaknak reklámozzák, de persze nőknél is hat.

Schwarzkopf Re-Nature, Nogrey Lotion, ilyesmik.

2017. szept. 27. 12:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Alapesetben ha jó színt választasz, akkor nem igazán lesz eltérés az eredeti és a festett hajszín között. Csak az ösz szálakat festeni nem lehet, de mégha lehetne is, akkor úgy sokkal feltünöbb lenne az eltérés.
2017. szept. 27. 13:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Az a baj a hajszín visszaállítókkal, hogy adnak egy matt szürkés fényt a hajnak, amitől furának néz ki. Barna hajat fess hennával. Olyan nincs, hogy csak foltokban fested, meg fog látszani. Amúgy férfinál nem zavaró az őszülés.
2017. szept. 27. 17:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Uh, hát most már félek kipróbálni ezeket. Állítólag még használat után napokig büdös is a haj.

Egyéb ehhez hasonló termékekkel tapasztalatok?

2017. szept. 27. 18:41
 5/7 anonim ***** válasza:

az ősz hajszálak kb egy hét után ledobják a hajfestéket.

én 36 éves nő vagyok, pár éve kezdtek megjelenni ősz hajszálak, nyilván egyre több. én festem a hajam rendszeresen, de az ősz szálak már egy hét után újra fehéren világítanak. sajnos az őszülés ilyen buli, nem nagyon tudsz vele mit kezdeni.

2017. szept. 27. 23:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó: akkor valamit nagyon rosszul csinálsz, mert a legtöbb hajfesték kimondottan arra (IS) való, hoyg az ösz hajszálakat befogja. Én 15 éve festem a hajam éppen emiatt és még eddig egyszer sem fordult elö, hoyg "ledobta volna" az ösz hajszál a festéket. Vagy rossz szert használsz, vagy rosszul!

Kérdezö: a festéknek nincs rossz szaga, föleg nem napokig, és megbízhatóan takarja az ösz hajszálakat.

Amivel megérné kezdeni, azok a hajszinezök - van olyan, ami 4-6 hét után kikopik a hajból, ezért próbának mindenképpen a legjobb, ugyanis ha nem tetszik, akkor is feltünés nélkül abba tudod hagyni, mert nem lesz lenövös csíkja.

DE a legokosabb lenne egy fodrásztól kérni tanácsot, mert adott esetben tud valami egyszerübb megoldást javasolni.

2017. szept. 28. 07:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés, de létezik olyan festék aminek olyan picik a pigmentjei, hogy már 3%-os oxival is fedi az erősszálú ősz hajat is és nem is dobja le. Pl az Elgon. A legtöbb professzionális festék sajnos nekem 6%-on valóban nem fedi az őszt, Joico, Schwarzkopf, Wella, Alfaparf.... mind próbáltam pedig.
2017. szept. 28. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!