Ősz hajszálak nem feltűnő festése?
20-as évek elején járó férfi vagyok, és szerintem pár éven belül már távolról is látszódnak a gyarapodó ősz hajszálaim.
Van valami módja annak (barna haj esetén), hogy kis munkával befesthessem az érintett hajszálakat úgy, hogy a hajszínemben semmilyen változás ne legyen?
Csak azokat a hajszálakat nem lehet befesteni, és attól félek, hogy ha azokban a foltokban alkalmaznék valami ilyesmit (vagy az egész hajra? nem tudom), akkor feltűnő lenne a változás az egész hajamon.
Vannnak ezek a hajszínvisszaállítók. Lehet kapni Rossmannban és fodrászkellékesben is. Sokukat kifejezetten férfiaknak reklámozzák, de persze nőknél is hat.
Schwarzkopf Re-Nature, Nogrey Lotion, ilyesmik.
Uh, hát most már félek kipróbálni ezeket. Állítólag még használat után napokig büdös is a haj.
Egyéb ehhez hasonló termékekkel tapasztalatok?
az ősz hajszálak kb egy hét után ledobják a hajfestéket.
én 36 éves nő vagyok, pár éve kezdtek megjelenni ősz hajszálak, nyilván egyre több. én festem a hajam rendszeresen, de az ősz szálak már egy hét után újra fehéren világítanak. sajnos az őszülés ilyen buli, nem nagyon tudsz vele mit kezdeni.
Utolsó: akkor valamit nagyon rosszul csinálsz, mert a legtöbb hajfesték kimondottan arra (IS) való, hoyg az ösz hajszálakat befogja. Én 15 éve festem a hajam éppen emiatt és még eddig egyszer sem fordult elö, hoyg "ledobta volna" az ösz hajszál a festéket. Vagy rossz szert használsz, vagy rosszul!
Kérdezö: a festéknek nincs rossz szaga, föleg nem napokig, és megbízhatóan takarja az ösz hajszálakat.
Amivel megérné kezdeni, azok a hajszinezök - van olyan, ami 4-6 hét után kikopik a hajból, ezért próbának mindenképpen a legjobb, ugyanis ha nem tetszik, akkor is feltünés nélkül abba tudod hagyni, mert nem lesz lenövös csíkja.
DE a legokosabb lenne egy fodrásztól kérni tanácsot, mert adott esetben tud valami egyszerübb megoldást javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!