Téneg bevált tippek/szerek pattanásra?
Már mindent próbáltam, de hatékonynak szinte semmi se volt mondható. Drogériásoktól a házi dolgokig minden. Sokat segítene ha leírnatok a tapasztalaitokat. Nagyon zavarnak a pattanásaim főleg a homlok és áll környékén vannak de valahol nem is pattanás, hanem olyan mintha mini pattanás lenne( nem piros és kinyomni se nagyon lehet )
16/L
mindenkinek más válik be.
nekem ez a tuti. napi több alkalommal használom, pár hét alatt látható volt a jótékony hatása.
Bőrgyógyász.
Se a drogériás se a házi dolgok nem fogják megoldani a durva pattanásokat, ezt most megmondom neked.
Szappant nem ajánlom többet árt mint használ..szárít és szappan mészt hagy a bőröm(ettől olyan csikorgó érzésű) ami allergizálhat és roncsolja a bőrt.
A "mély" pattanásokra a szauna kitűnő, kinyomja őket, tudom nem cél de kitisztít..panthenolos hab ami lehúzza esetleg, de ha nem szívódik fel a bőrben akkor a "pattanás", benne marad és mitesszerré válhat,ha kicsi a patti akkor kicsivé ha nagy akkor nagy mitesszerré..általában nyugtató krémekkel szépen le lehet húzni és felszívódik a bőrben (hosszú folyamat)..nekem is voltak hasonló pattijaim és néhányból mitesszer lett később, egyszerűen nem akartak gyógyulni, a gyulladás nem húzódott csak nagyon lassan..
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-haja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!