Alfaparf Lisse Design keratin terápia - Vélemények?
Én pont 1 hónapja voltam, nem bántam meg, nagyon megéri és tuti, hogy fogok menni rendszeresen. :)
Nekem a szőkítés tette tönkre (azóta már barna vagyok és nem festem), de amióta megcsináltattam ezt a kezelést, illetve hajegyenesítést, nagyon puha és teljesen egyenes a hajam.
Speciális Alfaparfos samponnal mosom azóta, ami nem olcsó, nem kötelező ezzel mosni, de megéri, mert így elvileg tovább marad egyenes a haj.
Szóval én negatívumot nem is tudok mondani, hajrá! ;)
24N
Nekem nagyon jót tett a hajamnak!! Göndör és kefe hajam van sajnos genetikailag (na meg vasaltam is) és ettől csak dicsérték! Én sem tudok róla rosszat mondani, nekem mondjuk nem 3, de kb másfél, két hónapig maradt egyenes és puha a hajam, utána erősen visszagöndörödött és vesztett a puhaságából, de a fénye megmaradt :) bátran vágjon bele bárki :)
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!