Egyszeri szőkítéstől mennyire megy tönkre a haj?
Figyelt kérdés
Sötét barna/feketés hajam van és szeretnék vöröses-pirosos hajszínt amihez szőkítenem kell. Az érdekelne, hogy az egyszeri szőkítés az mennyire teszi tönkre a hajat? És milyen praktikák vannak, hogy meglehessen előzni a túlzott roncsolást?2017. szept. 24. 17:52
1/3 anonim válasza:
Kókuszolajjal kend be az egészet előtte pár órával, nekem úgy lényegesebben kevésbé roncsolta. Amúgy egy szőkítés nem fogja tönkretenni vagy leégetni, max szárazabb lesz de egy jó pakolással az helyrehozható
2/3 anonim válasza:
Nekem ombrere szokitettek a sotetbarana hajamt es az elso ket tincsmel letor vagy 1-2 cm :(
3/3 anonim válasza:
Emberfuggo. Nekem most jo hosszu ido utan le lett szivva az egesz es ugy szetmarta a fejborom, hogy csak na! A megadott ido elott le kellett mosnom, mert sebesre egett a borom... ha tudod magadrol, hogy erzekeny a borod, nagyon ovatosan menj neki. A kokuszolajasat viszont en is ki fogom próbálni legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!