A fiúknál mennyire divat ez a kozmetikushoz járkálás?
kedves második. jimmy király volt, elvis is király volt, de mind a ketten meghaltak szal sztem kezdhetsz félni xD
amúgy szerintem is többen mehetnének. ez most nem divat kérdése hanem szükséglet. hogy közönségesebben fejezzem ki magam vécére sem divatból mész :D annyi csúnyán pattanásos fiú van, akire igazán ráférne. ettől senki sem lesz kevésbé férfias...
ma 18:58 Nekem problémás a bőröm, járok is kozmetikushoz és mégis én vagyok a király :D Kérdezd meg a barátnőm, ránéznél, lefosnád a bokád a gyönyörtől :D
Ami a kérdést illeti:
1. Tökmindegy hogy mi a divat ha engem kérdezel
2. Ha nem tetszik a bőröd menj el kozmetikushoz, minden alkalommal segít, kb. 10 alkalom után sokkal egyszerűbben, könnyebben megy minden és a bőröd is szebb lesz.
3. Ha el is mész és feltételezzük, hogy nem divat, miért kell akárkinek is megtudnia?
4. Divat? Ember, legyél észnél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!