Hogyan szortelenitsek? Elso alkalom
Figyelt kérdés
Sziasztok! A bartommal fel eve egyutt vagyunk es mar nagyon el akarom veszetni de meg sosem borotvaltam odalent komlyabban es egyszerre az osszest. Nem tudom borotva utan nagyon tusis lesz? Nem akarom hogy barmennyire is latszodjon a szor.2017. szept. 17. 19:02
1/5 anonim válasza:
Kis olló aztán gyanta vagy szőr el távolító krém! :)
2/5 anonim válasza:
Ha teljesen le akarod szedni, akkor első borotváláskor ki fog sebesedni.
De miért akarod lecsupaszítani? Fazon nem tetszene neki?
Visszavágod rövidre, és egy kicsit igazítasz rajta.
3/5 anonim válasza:
Ször eltávolito krém eszedbe ne jusson! (Föleg ha érzékenyebb a böröd.) Kozmetikushoz is mehetsz, sok helyen vállalják.
4/5 anonim válasza:
A kozmetikus jobb megoldás. A krém irritál-hat, a borotva avatatlan kézben könnyen sebez. A gyanta viszont bár fájdalmas, de hosszan sima maradsz, s többszöri kezelés után egyre kevesebb, s könnyebben kitépődő szőröd lesz
5/5 anonim válasza:
Én borotvával csináltam magamnak először nem is olyan rég és nekem elég erős a szőröm féltem is mi lesz de olyan sima volt utána, hogy imádtam. Persze első alkalommal mikor nőtt vissza akkor bökött de mára már megszoktam és már nem furcsa azért hamar vissza tud nőni de 1 hétig jó és a fiúmat se zavarja ha picit látszik mert nyilván nem várható el, hogy naponta csináljuk.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!