Ha a hajam nem töredezik, de levágatok a végéből, akkor is gyorsabban fog nőni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 10:58
1/3 anonim válasza:
A haj növekedési sebességét sosem a hajvágások gyakorisága határozza meg. a vékony, selymes és sima haj sosem fog gyorsabban nőni a hajvágástól.
2/3 anonim válasza:
Csak akkor nő lassan,ha elvan törve a vége. Mivel a szervezeted a sérült végeknek juttatja el a vitaminokat és így kevés vitamint kap a hajhagyma. Ha nincs eltörve,akk nem fog gyorsabban nőni.Sztem akkor felesleges lenyíratni!
3/3 anonim válasza:
Azért nem látod hogy nő a hajad, mert ami nő, az letörik a végén. Hogyha nincsenek töredezett hajvégeid, láthatod, hogy nő a hajad. Ennyi a titok... nekem is le lett vágva a hosszú hajam, mert nagyon tört. Ez volt júniusban, egy év alatt nem vasaltam meg heti 2x mostam, és majdnem megint derékig ér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!